Pepparrotsbadet

TILLGÄNGLIGHET ♿️

Handikapptoalett: –
Rullstolsramp ut i vattnet: –
Parkeringsplats: –
Ledarhund får medtas: –
Övrigt: Se tillgänglighet nedan

= Ja = Nej
= Framgår ej

FAKTA OM BADPLATSEN

Typ av bad: Inomhusbad
Entréavgift:
Toalett:
Omklädningsrum:
Parkering:
Kiosk/kafé:

Om badet

Pepparrotsbadet har 4 bassänger (hopp, rehab, undervisning och en 25m bassäng) samt en upplevelsedel med en infinity pool och en barnavdelning. Mer information hittar du på badets hemsida där hittar du även badets öppettider och annan information.

Tillgänglighet

Rehabbassängen är utrustad med en hiss från vilken rullstolsburna besökare kan ta sig ner i badet. På anläggningen finns två rullstolar för ändamålet. Bassängen har en höj- och sänkbar botten. Maxdjup är 2,1 meter.

Badförhållanden

Badtemperaturer i bassängerna framgår ej.

Foto: Enköpings kommun