Anpassat

Delvis anpassat

Alnäs friluftsgård

Alnäs friluftsgård

KFUM Uppsalas friluftsgård Alnäs bedriver dagläger för barn och unga under sommaren. De har också möjlighet för skolklasser som sover över och företag som anordnar konferenser. Övrig tid då inget är inbokat så är området öppet för allmänheten.

Vintertid sågas en vak upp under veckorna men om det frusit igen på helgen får man såga upp själv. Detta behöver inte bokas.

läs mer
Alstabadet

Alstabadet

Alstabadet ligger tre kilometer väster om Örsundsbro. Badet erbjuder bland annat sandstrand, barnbad och stora gräsytor.

läs mer
Alunda Landbad

Alunda Landbad

Alunda Landbad är ett utomhusbad beläget i Alunda. Badet har tre bassänger med tillhörande gräsytor.

läs mer
Aspenbadet

Aspenbadet

Aspenbadet är ett inomhusbad i Tierp som erbjuder tre bassänger. Sommartid kan barn även plaska i en liten bassäng utomhus.

läs mer
Aspobadet 3

Aspobadet 3

Aspobadet 3 är ett barnvänliga naturbad beläget vid Stordammen, norr om Österbybruk. Här är erbjuds stora gräsytor och långgrunt bad med sandbotten intill camping.

läs mer
Berkingebadet

Berkingebadet

Berkingebadet är ett barnvänligt naturbad beläget vid en återställd bruksdamm i gammal bruksmiljö cirka 8 km norr om Forsmark.

läs mer
Borgardalsbadet

Borgardalsbadet

Borgardalsbadet är ett naturbad beläget vid Lötsjön, i Länna. Badet är lättillgängligt med bland annat sandstrand och stora gräsytor.

läs mer
Brämsands Hundbad

Brämsands Hundbad

Brämsands Hundbad är ett hundbad beläget allra längst ut på udden, där Dalälven möter havet. Stranden vid Brämsand bjuder på djupare vatten än närliggande Rullsand, men precis lika fin sand.

läs mer