hundbad

Hundbad

Brämsands Hundbad

Brämsands Hundbad

Brämsands Hundbad är ett hundbad beläget allra längst ut på udden, där Dalälven möter havet. Stranden vid Brämsand bjuder på djupare vatten än närliggande Rullsand, men precis lika fin sand.

läs mer
Fjällnora hundbad

Fjällnora hundbad

Fjällnora hundbad är ett hundbad beläget vid sjön Trehörningen, i Fjällnora friluftsområde. Badplatsen är för hundar och erbjuder sandstrand och gräsyta.

läs mer
Hundbad vid Ängskär Havsbad

Hundbad vid Ängskär Havsbad

Ängskär Havsbad är en mindre badplats ca sju km från Skärplinge i anslutning till Ängskärs Camping. Havsbadet bjuder på både långgrund sandstrand och klippor. Du är välkommen att bada med din hund på stranden strax söder om den allmänna badstranden.

läs mer
Hundbadet på Krutudden

Hundbadet på Krutudden

Hundbadet på Krutudden är ett hundbad beläget cirka 500 meter från centrala Östhammar, på en udde som sträcker sig ut i Östhammarsfjärden. 

läs mer
Lerhagsbadet

Lerhagsbadet

Lerhagsbadet är ett hundbad beläget vid sjön Ekoln. Badet har sandstrand och inhägnad gräsyta.

läs mer
Siggefora hundbad

Siggefora hundbad

Siggefora hundbad är ett hundbad beläget vid Siggeforasjön. Badet ligger vid Siggefora Camping och bjuder på långgrunt vatten. 

läs mer
Steningebadet

Steningebadet

Steningebadet är ett naturbad beläget vid Mälaren intill Steninge slott. Badet erbjuder både sand- och gräsytor. En del av området, på vänster sida, är reserverat för besökare med hund.

läs mer

Här kan du hitta din favorit badplats!

Bege dig till någon av städernas härliga badplatser när solen skiner. Det myllrar av fantastiska små vikar och sjöar där möjligheter till bad, sol och lek finns. Badstränder och gräsmattor som varvas med bryggor och klippor. Upptäck bad med tempererade pooler, solstolar och utomhusduschar.

Ta med hunden till speciella hund-badplatser, perfekta för din fyrfota vän.