naturbad

Naturbad

Åkeröbadet

Åkeröbadet

Åkeröbadet är ett naturbad beläget mellan Bålö och Åkerö. Badet bjuder bland annat på sandstrand och gräsmatta. Via bryggor når du ut till en liten ö.

läs mer
Alnäs friluftsgård

Alnäs friluftsgård

KFUM Uppsalas friluftsgård Alnäs bedriver dagläger för barn och unga under sommaren. De har också möjlighet för skolklasser som sover över och företag som anordnar konferenser. Övrig tid då inget är inbokat så är området öppet för allmänheten.

Vintertid sågas en vak upp under veckorna men om det frusit igen på helgen får man såga upp själv. Detta behöver inte bokas.

läs mer
Alstabadet

Alstabadet

Alstabadet ligger tre kilometer väster om Örsundsbro. Badet erbjuder bland annat sandstrand, barnbad och stora gräsytor.

läs mer
Ängskär Havsbad

Ängskär Havsbad

Ängskär Havsbad är en mindre badplats ca sju km från Skärplinge i anslutning till Ängskärs Camping. Havsbadet bjuder på både långgrund sandstrand och klippor.

läs mer
Arkadien

Arkadien

Arkadien badplats är ett naturbad beläget vid Långsjöns norra strand, söder om Rimbo. Badet erbjuder sandstrand, klipphällar och gräsytor.

läs mer
Aspobadet 1

Aspobadet 1

Aspobadet 1 är ett barnvänliga naturbad beläget vid Stordammen, norr om Österbybruk. Här är erbjuds stora gräsytor och långgrunt bad med sandbotten.

läs mer
Aspobadet 3

Aspobadet 3

Aspobadet 3 är ett barnvänliga naturbad beläget vid Stordammen, norr om Österbybruk. Här är erbjuds stora gräsytor och långgrunt bad med sandbotten intill camping.

läs mer