tierp

Tierp kommun

Badplatser

Kiosk

WC

Brygga

Parkering

Omklädningsrum

Ängskär Havsbad

Ängskär Havsbad

Ängskär Havsbad är en mindre badplats ca sju km från Skärplinge i anslutning till Ängskärs Camping. Havsbadet bjuder på både långgrund sandstrand och klippor.

läs mer
Aspenbadet

Aspenbadet

Aspenbadet är ett inomhusbad i Tierp som erbjuder tre bassänger. Sommartid kan barn även plaska i en liten bassäng utomhus.

läs mer
Björkängsbadet

Björkängsbadet

Björkängsbadet är ett bad i Karlholmsbruk främst till för simundervisning för skolelever, men badet har öppet på fredagkvällar för allmänheten.

läs mer
Fagerviken

Fagerviken

Fagerviken är ett bad med skuggande grönska intill strand och brygga.

läs mer
Gudinge

Gudinge

Gudinge är ett havsbad med bryggor och beachvolleyplan.

läs mer
Hundbad vid Ängskär Havsbad

Hundbad vid Ängskär Havsbad

Ängskär Havsbad är en mindre badplats ca sju km från Skärplinge i anslutning till Ängskärs Camping. Havsbadet bjuder på både långgrund sandstrand och klippor. Du är välkommen att bada med din hund på stranden strax söder om den allmänna badstranden.

läs mer
Mehedebybadet

Mehedebybadet

Mehedebybadet ligger vid Dalälvens strand. Badet är tillgänglighetsanpassat så att personer med fysiska funktionsvariationer lättare ska kunna ta sig ner i vattnet.

läs mer

Här kan du hitta din favorit badplats

Bege dig till någon av städernas härliga badplatser när solen skiner. Det myllrar av fantastiska små vikar och sjöar där möjligheter till bad, sol och lek finns. Badstränder och gräsmattor som varvas med bryggor och klippor. Upptäck bad med tempererade pooler, solstolar och utomhusduschar.

Ta med hunden till speciella hund-badplatser, perfekta för din fyrfota vän.