Uppsala

Uppsala kommun

Badplatser

Kiosk

WC

Brygga

Parkering

Omklädningsrum

Alnäs friluftsgård

Alnäs friluftsgård

KFUM Uppsalas friluftsgård Alnäs bedriver dagläger för barn och unga under sommaren. De har också möjlighet för skolklasser som sover över och företag som anordnar konferenser. Övrig tid då inget är inbokat så är området öppet för allmänheten.

Vintertid sågas en vak upp under veckorna men om det frusit igen på helgen får man såga upp själv. Detta behöver inte bokas.

läs mer
Borgardalsbadet

Borgardalsbadet

Borgardalsbadet är ett naturbad beläget vid Lötsjön, i Länna. Badet är lättillgängligt med bland annat sandstrand och stora gräsytor.

läs mer
Fjällnora hundbad

Fjällnora hundbad

Fjällnora hundbad är ett hundbad beläget vid sjön Trehörningen, i Fjällnora friluftsområde. Badplatsen är för hundar och erbjuder sandstrand och gräsyta.

läs mer
Fjällnora naturistbad

Fjällnora naturistbad

Fjällnora naturistbad är ett naturistbad beläget vid sjön Ramsen, i Fjällnora friluftsområde. Badplatsen har sandstrand, brygga och gräsytor.

läs mer
Fjällnorabadet

Fjällnorabadet

Fjällnorabadet är ett naturbad beläget vid sjön Trehörningen, i Fjällnora. Det är ett stort, lättillgängligt bad med sandstrand och stora gräsytor.

läs mer
Hammarskogsbadet

Hammarskogsbadet

Hammarskogsbadet är ett naturbad beläget vid Dalbyviken, i Hammarskog. Badet är en lättillgänglig, barnvänlig bad med sandstrand, bryggor och stora gräsytor.

läs mer
Hosjöbadet

Hosjöbadet

Hosjöbadet är ett naturbad beläget vid Hosjön, i Knutby. Det är ett litet bad med sandstrand och brygga.

läs mer
Lafsenbadet

Lafsenbadet

Lafsenbadet är ett naturbad beläget vid den lilla skogstjärnen Lafsen. Badet erbjuder gräsytor, brygga och sandstrand.

läs mer
Lerhagsbadet

Lerhagsbadet

Lerhagsbadet är ett hundbad beläget vid sjön Ekoln. Badet har sandstrand och inhägnad gräsyta.

läs mer

Här kan du hitta din favorit badplats

Bege dig till någon av städernas härliga badplatser när solen skiner. Det myllrar av fantastiska små vikar och sjöar där möjligheter till bad, sol och lek finns. Badstränder och gräsmattor som varvas med bryggor och klippor. Upptäck bad med tempererade pooler, solstolar och utomhusduschar.

Ta med hunden till speciella hund-badplatser, perfekta för din fyrfota vän.