Kvarnsand

Typ av bad: Naturbad
Toalett:
Brygga:
Badstege:
Omklädningsrum:
Parkering:
Bänkar:
Lekplats:
Grillplats:
Kiosk/kafé:
EU-bad:

Ej någon väderdata

Ej uppdaterad badrekommendation

Ej någon provdata

TILLGÄNGLIGHET ♿️ 

Handikapptoalett:
Rullstolsramp ut i vattnet:
Parkeringsplats: –
Ledarhund får medtas: –
Övrigt: –

= Ja    = Nej
 = Framgår ej

Om badet

Björkängsbadet är ett bad i Karlholmsbruk främst till för simundervisning för skolelever, men badet har öppet på fredagkvällar för allmänheten. Badet har en bassäng med måtten 12×6 meter och en bastu. Välkommen att testa badets nya flytleksaker!

Bad och säkerhet

För att barn ska få vistas på badet utan förälder/vuxen är simkunnighet ett krav. För att räknas som simkunnig måste barnet ha utfört ett godkänt vattenprov. ”Simkunnig anses den vara som kan falla i vattnet, få huvudet under ytan och efter att åter ha tagit sig upp till ytan, kan simma 200 meter i följd på djupt vatten varav 50 meter på rygg.” Aktuella öppettider och priser för badet hittar du på dess hemsida. Länk till sidan hittar du mot slutet av denna sida.

Badförhållanden

Väderprognos, kvalitet på vatten och badtemperatur för Kvarnsand hittar du hos Havs och Vattenmyndigheten » Kvarnsand