Alnäs friluftsgård

TILLGÄNGLIGHET ♿️ 

Handikapptoalett: –
Rullstolsramp ut i vattnet: –
Parkeringsplats: –
Ledarhund får medtas: –
Övrigt: –

= Ja    = Nej
– = Framgår ej

FAKTA OM BADPLATSEN

Typ av bad: Naturbad, Vinterbad
Toalett: Endast betalande gäster
Brygga:
Badstege:
Omklädningsrum:
Parkering:
Bänkar:
Lekplats:
Grillplats:
Kiosk/kafé:
EU-bad:

Om badet

KFUM Uppsalas friluftsgård Alnäs bedriver dagläger för barn och unga under sommaren. De har också möjlighet för skolklasser som sover över och företag som anordnar konferenser. Övrig tid då inget är inbokat så är området öppet för allmänheten.

Vintertid sågas en vak upp under veckorna men om det frusit igen på helgen får man såga upp själv. Detta behöver inte bokas. Däremot kan bastu bokas och kostar pengar, läs mer på https://kfumalnas.se/vinterbad/

Parkering finns för alla men toaletter och andra faciliteter är endast för betalande gäster.

Badförhållanden

Väderprognos, kvalitet på vatten och badtemperatur för Alnäs finns inte att tillgå. Närliggande bad är Sunnerstabadet och Lyssnaängsbadet. Dessa har information om detta men Alnäs kan skilja sig från dessa.

Foto: Destination Uppsala