Marholmen

TILLGÄNGLIGHET ♿️ 

Handikapptoalett: –
Rullstolsramp ut i vattnet: –
Parkeringsplats: –
Ledarhund får medtas: –
Övrigt: –

= Ja    = Nej
– = Framgår ej

FAKTA OM BADPLATSEN

Typ av bad: Naturbad, hundbad, spa
Toalett:
Brygga:
Badstege:
Omklädningsrum:
Parkering:
Lekplats:
Grillplats:
Kiosk/kafé:
EU-bad:

Om badet

Marholmen ligger strax söder om Oskarslund i Norrtälje kommun. Det är öppet för allmänheten att bada på vissa badplatser på holmen samt vandra/cykla i området. Det finns även platser för hundar att bada. Holmen är bilfri men har en bro så färja krävs inte för att ta sig dit. Det finns ett konferenshotell med spa på ön som också har många aktiviteter men som kostar, däribland badtunna, vinterbad och bastu. Det finns även en restaurang där där du kan boka bord.

Mer information kan du hitta på hemsidan som drivs av konferens hotellet.

Vinterbad

Här kan du boka kallbad på Badholmen där en brygga med stege väntar på dig. Efter det svalkande badet kan du värma dig i den närliggande bastun. Badet bokas genom kontakt med Marholmen. Här kan du läsa mer om vinterbad på Marholmen. 

Badförhållanden

Väderprognos, kvalitet på vatten och badtemperatur finns tyvärr inte tillgängligt.