Fyrishov utomhusbad

TILLGÄNGLIGHET ♿️ 

Handikapptoalett: –
Rullstolsramp ut i vattnet: –
Parkeringsplats:
Ledarhund får medtas: –
Övrigt: –

= Ja    = Nej
– = Framgår ej

FAKTA OM BADPLATSEN

Typ av bad: Utomhusbad, pool
Toalett:
Avgift:
Badstege:
Omklädningsrum:
Parkering:

Om badet

På sommaren har Fyrishov ett utomhusbad. Runt poolen finns stora gräsytor och en lekpark för små barn. Det finns en särskild sommarentrén vid vilken ett enklare omklädningsrum finns samt en servering där det finns säkerhetsskåp för värdesaker (eget hänglås krävs).

Precis som på inomhusbadet krävs dusch innan badet och badkläder. Underkläder tillåts ej och barn små barn behöver badblöja eller badbyxor. En plaskpool för de allra minsta separat ifrån den större bassängen. Det går att komma i den större bassängen via trappor men finns ingen lyft.

Mer information och öppettider (stängt på vinterhalvåret) finns på Fyrishovs hemsida

Badförhållanden

Bassängen har en temperatur på 26 ℃.

Foto: Destination Uppsala